Je bekijkt nu Jacuzzi ingraven

Jacuzzi ingraven

Een jacuzzi in je tuin is natuurlijk heerlijk. Maar het kan wel je uitzicht beperken. Tenzij je kiest voor je jacuzzi ingraven. Daarmee behoud je het uitzicht van en op je tuin, maar kun je toch profiteren van een jacuzzi. Een spa ingraven is even gemakkelijk als een spa plaatsen op de grond van de tuin. Behalve dat er gegraven moet worden. Dat kun je gelukkig gewoon laten doen. Ook hoef je je bij Serena Spa niet druk te maken dat de kou van de grond het water van de spa snel afkoelt. Ze hebben namelijk de beste isolatie van Nederland.

Warm water behouden

Tussen het bad en de buitenkant zit een dikke laag schuimisolatie. Isolatie zorgt ervoor dat de warmte van het bad zo goed mogelijk behouden wordt. Daardoor koelt het water minder snel af. En dat betekent ook dat je minder energie nodig hebt om het water warm te houden. Dat is dus fijn voor je energierekening en fijner voor het milieu. En je kunt daardoor ook in de winter heerlijk genieten van een warm bad. De jacuzzi ingraven geeft je een hoop plezier in alle seizoenen.

Vormen en mogelijkheden

En je komt heerlijk tot rust als je je spa laat ingraven. Je hebt een spa in je eigen tuin. Wie wil dat nou niet? je bepaalt zelf of je wil dat de badkuip wit of marmerwit is. Ook bepaal je natuurlijk zelf wat voor jacuzzi je wil. Er zijn bijvoorbeeld ronde jacuzzi’s waar je met zes personen in kunt zitten. Maar je kunt ook kiezen voor een spa waar je in kunt liggen. Het is maar net wat jij wil voor jouw eigen spa.