Je bekijkt nu Ideeën om te doen met Valentijnsdag

Ideeën om te doen met Valentijnsdag

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mens

We hopen allemaal op een valentijnsdag zonder corona. Dit geldt ook voor valentijnsdag in 2023. Op deze romantische dag wil je liever niet denken aan booster prikken, persco’s en quarantaines. Daarom hebben wij de leukste corona-proof Valentijnsdagideeën en uitjes voor je op een rijtje gezet. Laat je lekker inspireren en plan een leuke dag in met je lover. Lees snel verder als je benieuwd bent naar de ideeën.

Een indoor picknick

Wie houdt er nou niet van lekkere hapjes met een bijpassend drankje? Juist, bijna iedereen. Een leuk idee voor valentijnsdag is daarom om een picknick in de woonkamer te doen! Schuif de salontafel en de stoelen aan de kant en maak het gezellig met kussentjes en kleedjes. Serveer daarna een lekkere picknick vol broodjes, fruit en verse sapjes! Gegarandeerd dat je een leuke dag gaat hebben! Wanneer je jouw vriend tijdens de picknick wilt verrassen op valentijnsdag door een cadeau van HUMK te kopen dan kan dat! Op de website van HUMK zijn namelijk erg veel leuke mannencadeaus te vinden.

Een thuisspa-avond in de badkamer

Niet voor alles hoef je een groot budget te hebben. Je kunt namelijk voor weinig geld een heel gezellig en rustgevend spa-avondje creëren bij jou thuis. Maak van je eigen badkamer een wellnessresort. Dit kan je doen door de volgende dingen te regelen:

  1. Steek wat kaarsjes aan.
  2. Zet een rustgevende playlist op.
  3. Zet een dienblad met drankjes en een lekker snackje neer.
  4. Geef elkaar een massage.
  5. Laat het bad vollopen als je die hebt en doe er lekkere badolie in.

Ga spelletjes spelen

Wanneer jij en je partner helemaal niet zo houden van romantische dingen kan je het ook anders aanpakken. Denk bijvoorbeeld eens aan een spelletjesmiddag waarbij jullie je favoriete spelletjes kunnen spelen. Dit kunnen bordspelletjes, kaartspelletjes of online spellen zijn. Je kunt het nog leuker maken door een prijs te geven aan degene die de meeste spellen wint. Moge de beste winnen!